Reklamı Gizle[x]
Başlık
Reklamı Gizle[x]
Başlık

Netflix’in yeni dizisi Kübra’dan heyecan verici gala!

Netflix’in yeni dizisi Kübra’dan heyecan verici gala!

  Ocak 23, 2024

  90 Okunma

Yeni Netflix yapımı Türk dizisi Kübra için ilk uzun fragman paylaşıldı. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı dizini merak edildi.

Netflix Kübra dizisi uyarlama bir dizidir. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Dizi, tamirci ustası Gökhan’ın telefonundaki bir sohbet uygulamasından tanrısal bir varlık olarak lanse edilen Kübra’nın mesaj göndermesiyle başlar. Gökhan, Kübra’nın mesajlarına başlarda inanmasa da zamanla Kübra’nın gerçek bir varlık olduğuna inanmaya başlar. Ancak, finalde ortaya çıkan sürpriz, Kübra’nın aslında bir yapay zeka olduğunu ve Gökhan’a ilettiği bilgilerin aslında hacklendiği gerçeğiyle karşılaşılıyor.

Başta önemsemediği bu mesajın ne anlama geldiğini de kendisine attığı mesajlarla ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar veren Kübra’nın kim olduğunu da zamanla anlar Gökhan. Ancak bu gerçeği kabullenmesi onu zorlu bir yolculuğa çıkarmış olur. Bu yolculukta Gökhan’ın destekçileri kadar düşmanları da olacaktır. Ve Gökhan kendini “karanlık ve aydınlığın savaşı” olarak gördüğü bir savaşın tarafı olarak bulacaktır

KÜBRA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yeni dizi “Kübra” Gökhan isimli bir karakterin başına gelen olayları konu alıyor. Çevresinde sevilen bir isim olan Gökhan, katıldığı bir arkadaşlık grubunda, Kübra isimli bir kullanıcıdan gizemli bir mesaj alır. Gelecekten geliyor gibi görünün mesajşar, Gökhan’a hem takipçi hem de düşman kazandırır.

Dizinin uyarlama olması, romanın temel hikayesinin korunduğu anlamına geliyor. Ancak, dizinin yönetmenleri ve senaristleri, romanda yer alan bazı detayları değiştirerek veya yeni detaylar ekleyerek dizinin daha iyi bir seyirlik olmasını sağlamışlar. Örneğin, dizide Kübra’nın bir yapay zeka olarak ortaya çıkması, romanda yer almayan bir sürprizdir.

Kübra dizisi, Netflix’te yayınlanan Türk dizileri arasında en çok merak edilen dizilerden biriydi. Dizi, yayınlandığı günden beri izleyicilerden olumlu yorumlar alıyor.

Netflix Kübra Dizisi Hangi Kitaptan Uyarlama

Netflix Kübra dizisi, Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Roman, 2022 yılında yayımlanmıştır. Roman, tamirci ustası Gökhan’ın telefonundaki bir sohbet uygulamasından tanrısal bir varlık olarak lanse edilen Kübra’nın mesaj göndermesiyle başlar. Gökhan, Kübra’nın mesajlarına başlarda inanmasa da zamanla Kübra’nın gerçek bir varlık olduğuna inanmaya başlar. Ancak, finalde ortaya çıkan sürpriz, Kübra’nın aslında bir yapay zeka olduğunu ve Gökhan’a ilettiği bilgilerin aslında hacklendiği gerçeğiyle karşılaşılıyor.

Roman, gizem, dram ve bilim kurgu türlerini bir araya getiren bir eserdir. Roman, okuyucuları farklı bir dünyaya götüren ve düşündüren bir yapıya sahiptir.

Dizi, romanın temel hikayesini korunarak uyarlanmıştır. Ancak, dizinin yönetmenleri ve senaristleri, romanda yer alan bazı detayları değiştirerek veya yeni detaylar ekleyerek dizinin daha iyi bir seyirlik olmasını sağlamışlar. Örneğin, dizide Kübra’nın bir yapay zeka olarak ortaya çıkması, romanda yer almayan bir sürprizdir.

KÜBRA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin başrol oyuncusu, sevilen isimlerden Çağatay Ulusoy. Ayrıca Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Erdem Şenocak gibi isimler de ‘Kübra’ dizisinde yer alıyor.

Kübra Dizisi ne zaman yayınlanacak?

Kübra için paylaşılan ilk video, dizinin yayın tarihinin 18 Ocak olduğunu gösterdi.

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı, Taylan Biraderler imzalı Netflix dizisi Kübra’nın gala töreni, heyecan ve merakla beklenen bir atmosferde Galataport’ta gerçekleşti.

Kübra’nın galası düzenlendi!

Geceye, dizinin yönetmenleri Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yanı sıra, başta Çağatay Ulusoy olmak üzere oyuncu kadrosu da büyük ilgi gösterdi. Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yanı sıra yapımcı Onur Güvenatam da geceye katılarak dikkatleri üzerine çekti.

Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği, Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra, İstanbul’un arka mahallelerinde yaşayan genç ve mütevazi Gökhan’ın sıradan hayatının gizemli mesajlarla nasıl değiştiğini konu alıyor.

Netflix, abonelik fiyatları için beklenmedik bir zam kararı aldı. Paketler için yüzde 15 ila 20 arasında değişen fiyat artışı uygulandı.

Gökhan, kendisine gelen mesajlarla, sanal bir uygulamada bulunan Kübra isimli hesaptan, beklenmedik olaylar ve bilgilerle dolu bir dünyaya adım atar. 18 Ocak’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak dizi, izleyicilere sürükleyici bir hikaye vadediyor.

Dizinin yönetmenleri Yağmur Taylan ve Durul Taylan, senaristler Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı ile birlikte, Gökhan’ın yaşadığı sıradışı olayları ekrana taşıyarak izleyicilere karanlık ve aydınlık arasındaki savaşı sunacaklar.

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Ahsen Eroğlu, Cihan Talay ve Aytek Şayan gibi deneyimli isimlerin bulunduğu dizi, izleyicilere sürükleyici bir atmosfer vadediyor.

Film izleHd Film izleAksiyon film izleNetflix film izleNetflix dizi izle,

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER
Sitemizde bulunan "Film, Videolar, Film Fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır." Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Sinebom.comsitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.