Reklamı Gizle[x]
Başlık
Reklamı Gizle[x]
Başlık

Disney+ Abonelik Ücretlerine Yüzde Yüzün Üzerinde Zam Yaptı!

Disney+ Abonelik Ücretlerine Yüzde Yüzün Üzerinde Zam Yaptı!

  Şubat 17, 2024

  79 Okunma

Disney+ Türkiye platformundan yılın ilk zammı geldi! Disney+ Türkiye, abonelik ücretlerine yüzde yüzün üzerinde zam geldi. Yılın bu ilk zammı ile Disney+, 649 TL olan yıllık abonelik ücretini 1.349,90 TL’ye çıkarttı. 14 Şubat 2024’ten önce yıllık abonelik paketi alan üyeler için ücret güncellemesi 20 Mart 2024’ve sonrasında yansıyacak. Bu yeni fiyatlandırma ile Netflix'in temel planı i...

Disney+ Türkiye platformundan yılın ilk zammı geldi!

Disney+ Türkiye, abonelik ücretlerine yüzde yüzün üzerinde zam geldi. Yılın bu ilk zammı ile Disney+, 649 TL olan yıllık abonelik ücretini 1.349,90 TL’ye çıkarttı.

14 Şubat 2024’ten önce yıllık abonelik paketi alan üyeler için ücret güncellemesi 20 Mart 2024’ve sonrasında yansıyacak.

Bu yeni fiyatlandırma ile Netflix‘in temel planı için fiyat avantajını kaybetmiş gibi görünse de Disney+ aynı anda 4 cihazda izleme hakkı verirken Netflix temel plan aynı anda sadece bir cihazda hakkı sunuyor.

2024 Disney+ Türkiye abonelik ücretleri

Aylık Abonelik Ücreti: 134,99 TL

Yıllık Abonelik Ücreti: 1.349,90 TL

Kaynak: Donanım Haber

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER
Sitemizde bulunan "Film, Videolar, Film Fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır." Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Sinebom.comsitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.