Reklamı Gizle[x]
Başlık
Reklamı Gizle[x]
Başlık

“Kolpaçino 4 4’lük” Filmi Gişenin Zirvesinde!

“Kolpaçino 4 4’lük” Filmi Gişenin Zirvesinde!

  Ocak 23, 2024

  111 Okunma

Komedi filmi ‘Kolpaçino 4 4’lük’, rekora imza attı. 7 yıl sonra beyazperdeye dönen ‘Kolpaçino’ serisinin son filmi,

Şafak Sezer’in senaryosunu yazıp başrolü üstlendiği ‘Kolpaçino 4 4’lük’ü 10 günde 1 milyon kişi izledi. Yapım, son 4 yılda 1 milyon barajını geçen ilk komedi filmi olmasıyla da dikkat çekti.

Komedi filmi ‘Kolpaçino 4 4’lük’, rekora imza attı. 7 yıl sonra beyazperdeye dönen ‘Kolpaçino’ serisinin son filmi, ilk hafta sonu 441 bin 251 kişi tarafından izlendi. Yapım, son 3 yılın en iyi açılışını yapan komedi filmi oldu. Yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği, Şafak Sezer’in senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı film, 10 günde 1 milyon 38 kişi tarafından izlenerek son 4 yılda 10 gün içinde 1 milyon barajını geçen ilk komedi filmi oldu. ‘Kolpaçino 4 4’lük’, vizyondaki birçok filmi geride bırakarak en yüksek rakama ulaştı.

GALASI DA REKOR KIRDI

Fenomen serinin ilk üç filmi yaklaşık 2.6 milyon seyirciye ulaşmıştı. 2016’da gösterime giren ‘Kolpaçino 3. Devre’yi 1.4 milyonu aşkın seyirci izlemişti. Serinin son filminin Haliç Kongre Merkezi’ndeki galasına da 5 bin 100 kişi katılmıştı. Şafak Sezer, galada duygularını şu sözlerle ifade etmişti: “Film yapmak bu zamanda çok zor, sinemalara seyirci getirmek bile çok zor. İnşallah bahtı güzel, seyircisi bol ve gişesi güzel bir film olur.” Yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği ‘Kolpaçino 4 4’lük’ün yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturdu. Şafak Sezer’in “Kolpaçino 4 4’lük” filmine büyük ilgili!

Şafak Sezer’in “Kolpaçino” serisinin dördüncü filmi “Kolpaçino 4 4’lük,” hafta sonu sinema salonlarında büyük bir ilgi gördü. Film, vizyona girişinin ardından 3 günde büyük başarı yakaladı ve son üç yılın en iyi açılışını yapan komedi filmi oldu.

Geçen cuma vizyona giren ve 7 yıl aradan sonra sinemada tekrar izleyiciyle buluşan “Kolpaçino 4 4’lük,” 441,251 kişi tarafından izlenerek vizyona rekorla giriş yaptı.

Kolpaçino 4 4’lük” filminde Sezer’e Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül gibi oyuncular eşlik ederken, yapımda ayrıca İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil gibi ünlü isimler de yer aldı.

Yıldızlar geçidi

Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş’ın başrolündeki ‘Kolpaçino 4 4’lük’ kadrosuna eklediği yıldızlarla da dikkat çekti. Ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu, Serdar Ortaç, Saba Tümer, Aşkım Kapışmak, Cem Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Buket Dereoğlu, Selim Erdoğan yer aldı.

İlk haftada 500 bin kişi

3391 Kilometre” filmi, ilk hafta sonu 329 bin 413, ikinci hafta 144 bin 303 kişi tarafından izlendi ve ilk haftasında 500 bini aşkın kişiye ulaştı. Beyza Alkoç’un “3391 Kilometre” adlı kitabından sinemaya uyarlanan filmde, Derya Pınar Ak ile Ahmet Haktan Zavlak başrolde yer alıyor.

Kolpaçino 4 4‘lük” filminin konusu ne?

Aralarındaki düşmanlığa son vermek ve hesaplaşmak isteyen Özgür ve Sabri, bir mekanda toplanırlar. Tayfun’un nişanından önce son bir kumar gecesi planlarlar ve Özgür’ü bu özel gecede eşlik etmesi için davet ederler. Fakat Vural ve ekibi de mekâna gelince işler değişir.

Film izleHd Film izleAksiyon film izleNetflix film izleNetflix dizi izle,

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER
Sitemizde bulunan "Film, Videolar, Film Fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır." Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Sinebom.comsitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.