Reklamı Gizle[x]
Başlık
Reklamı Gizle[x]
Başlık

Fox TV’nin Yeni Adı Belli Oldu!

Fox TV’nin Yeni Adı Belli Oldu!

  Ocak 27, 2024

  87 Okunma

FoxTV Artık

FoxTV Artık “NOW” adıyla yayın yapacak!
FoxTv yeni ismi

Geçtiğimiz haftalarda dizi oyuncuları ve sunucularıyla tanıtım çekimlerini gerçekleştiren Fox TV, yeni bir isimle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Kanalın yeni adı, isim hakkının kullanım süresinin dolması sebebiyle değişiyor. Fox TV‘nin yeni adı ise artık “NOW” olacak.

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, isim değişikliği hakkında yaptığı açıklamada, “Yenilenen ismi NOW TV  ile yayın hayatına devam edecek olan Fox, Türkiye’nin en çok izlenen, en çok sevilen kanallarından biri. 2007 yılından beri izleyicimizle güven ve samimiyete dayalı ilişkimizi hep koruduk. Sadece ismimizin değiştiği ve Fox’un yeniden markalaşması olarak adlandırabileceğimiz bu süreçte yayın politikamızı koruyarak, bağlı olduğumuz değerlere sadık kalarak, izleyicilerimizi sevdikleri içeriklerle buluşturmaya aynı şekilde devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

The Walt Disney Company’nin 2019 yılında Fox TV kanalının uluslararası yayınlarını da içeren geniş bir anlaşmayla satın almasının ardından, kanal için isim değişikliği süreci başlamıştı. “Sevdiğiniz Fox Şimdi Now  Oluyor” diyerek açıklanan yeni isimle birlikte, kanalın içerik ve yayın politikalarında herhangi bir değişiklik olmayacağı vurgulanıyor. Bu değişimin sadece kanalın adıyla sınırlı olduğu belirtiliyor.

 

Türkiye’nin lider televizyon kanallarından FOX, çok yakında yeni ismi NOW ile yayın hayatına devam edecek.

Dizi, film, program ve haberleriyle Türkiye’nin en çok izlenilen ve en çok sevilen kanallarından FOX, çok yakında yeni ismi NOW ile izleyicisiyle buluşacak. Kanal, 2007 yılından beri seyircileri ile kurduğu güçlü bağı, yayın politikalarından, değerlerinden ve duyarlılığından hiçbir ödün vermeden korumaya devam edecek. Haber bültenleriyle de Türkiye’nin en çok izlenilen, en çok güvenilen, özgür ve tarafsız haberlerini izleyicisiyle buluşturmayı sürdürecek.

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, isim değişikliyle ilgili şunları aktardı:

“Yenilenen ismi NOW ile yayın hayatına devam edecek olan FOX, Türkiye’nin en çok izlen

en, en çok sevilen kanallarından biri. 2007 yılından beri izleyicimizle güven ve samimiyete dayalı ilişkimizi hep koruduk. Sadece ismimizin değiştiği ve FOX’un yeniden markalaşması olarak adlandırabileceğimiz bu süreçte yayın politikamızı koruyarak, bağlı olduğumuz değerlere sadık kalarak, izleyicilerimizi sevdikleri içeriklerle buluşturmaya aynı şekilde devam edeceğiz.”

ŞİMDİ NOW ZAMANI

2019 yılında The Walt Disney CompanyFOX kanalının uluslararası yayınlarını da kapsayan geniş bir satın alma anlaşmasına imza atmıştı. Bunu takiben kanal için isim değişikliğinin yapılması gereken gün yaklaştı. “Sevdiğiniz FOX Şimdi Now Oluyor” diyerek yeni ismini Ana Haber’de renkli bir tanıtımla açıklayan kanal, isim değişikliği kampanyasına bu akşam itibarıyla başladı. Bu süreçte içerik ve yayın politikalarında hiçbir değişiklik olmayacağı, değişimin sadece kanalın ismiyle sınırlı olacağı önemle vurgulanıyor.

RTÜK Üyesi İlhan Taşcı Fox Tv’nin isminin Now Tv olarak değiştirildiğini duyurdu. Taşcı “Fox TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı.” dedi.

FOX Tv’nin adının neden değiştiği ise merak konusu oldu. Fox’un sahibi Disney şirketi FOX’u satın alırken isim hakkını belli bir süreliğine satın almıştı. Bu süre dolduğu için de kanalın ismi Now Tv olarak değişti.

Now TV : Yeni yüz, aynı içerik

NOW TV, FOX TV‘nin yeni ismi ve logosu olacak. Bu değişiklikle birlikte, kanalın yayın içeriği ve programları aynı şekilde devam edecek. RTÜK tarafından onaylanan isim değişikliği, kanalın devamlılığını sağlayacak.

İsim değişikliğiyle birlikte NOW TV olarak yoluna devam eden kanalın, Türkiye’deki medya sektöründeki konumunu koruyacağı ve izleyicilere aynı kalitede içerik sunmaya devam edeceği öngörülüyor. Bu değişikliğin, kanalın marka değeri üzerinde etkili olup olmayacağı ise ilerleyen süreçte daha net bir şekilde görülecek.

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan sermayesine satılması gündeme gelen FOX TV’de şaşırtan değişiklik yaşandı. Gazeteci Fatih Altaylı, Fox TV‘nin Arap sermayesine satılma iddiası hakkında “Bunu bilmiyorum açıkçası ama olursa da şaşırmam. Türkiye’de radyo ve televizyonları düzenleyen yasa çıktığı zaman yabancıların tv sahibi olmasını engelleyen noktalar vardı. Liberal ülkelerde bunla ilgili yasal sınırlamalar yoksa bile etik noktalar vardır” demişti. Geçen haftalarda tanıtım çekimi yapan FOX’un yeni adı belli oldu.

Film izle, Hd Film izle, Aksiyon film izle, Netflix film izle, Netflix dizi izle,

  Etiket:
Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER
Sitemizde bulunan "Film, Videolar, Film Fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır." Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Serverımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Sinebom.comsitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.